Lashlift & Browlift

ELLEEBANA ONE SHOT LASH LIFT
Denna fantastiska behandling ger dig ett stort lyft för ögat!
Det är en semi-permanent fransböjning som håller 6-12 veckor beroende på din tillväxt av nya fransar och skötsel.

Med Elleebanas Lash Lift används silikonrullar istället för traditionella permanentrullar, detta ger en mer lyftande effekt då man kan böja fransen närmare fransroten än traditionellt och det blir lättare att forma böjen efter kundens förutsättningar.

Behandlingen tar ca 1,5 timme och resultatet är fransar med en djup böj som även efter dusch och bad varar ca 6-8 veckor!
Hållbarheten varierar från person till person beroende på hur stor omsättning man har på sina fransar.
För dig som inte vill ha eller kan ha fransförlängning är denna behandling ett alternativ som leder till snyggt böjda och fylliga fransar! Resultaten är fantastiska! Lash Lift har tagit skönhetsmarknaden med storm. Inte nog med att du får vackert böjda fransar. Du kan även känna dig trygg med att produkterna inte sliter på fransarna (som tidigare produkter och/eller fransförlängning). Dina egna fransar vårdas och dessutom framhävs dina ögon naturligt, utan att du ens behöver sminka dig på morgonen.

VARFÖR LASH LIFT?

Böjer man upp fransarna från roten så öppnas ögat upp, man ser piggare ut och fransarna ser betydligt längre ut. Lash Lift är ett skonsammare alternativ till fransförlängning.

HUR GÅR DET TILL?

Fransarna fästs varsamt och med noggrann precision med hjälp av ett vattenlösligt lim på en silikonrulle som ligger ovanpå dina ögonlock medan du blundar. Därefter appliceras 2 vätskor i omgångar som gör att dina fransar blir permanent böjda. Behandlingen avslutas med att fransarna färgas för att förstärka intrycket av din Lash Lift. En Lash Lift behandling tar vanligtvis ca 1,5 timme inkl.. fransfärg som ingår. Vill du även färga och forma brynen går det bra att göra samtidigt, till en extra kostnad.

ATT TÄNKA PÅ INFÖR:

Du ska komma utan linser i ögonen eller ta ut dem före behandlingen.
Inget smink runt ögonen. Man tvättar även av området runt ögonen innan behandling så ev. foundation t.ex. försvinner.

Första gången du gör Lash lift hos oss utförs behandlingen enligt alla grundförutsättningar och de rekommenderade behandlingsmetoderna. Detta är för att säkerställa hur just dina fransar reagerar på vätskorna och hur böjen blir av den storlek som rekommenderas till den längd på fransar som du har. Nästa gång kan man justera och ändra lite om det inte blev ultimat.

ATT TÄNKA PÅ EFTER:

Inget vatten eller dusch på 24 timmar efter, så kom gärna nyduschad.
Undvik all form av Mascara och/eller rengöringsprodukter med olja 48 timmar efter. Gnugga ej på fransarna och undvik varma duschar och definitivt bastubad. Oljan och värme kan förstöra effekten av permanenten.

HÅLLBARHET:

Dina naturliga fransar byts och växer hela tiden. Din Lash Lift försvinner därför i takt med utväxten. Hållbarheten är väldigt individuell och beror på hur fort dina egna fransar växer och byts ut. Normalt är den naturliga fransens livscykel på 8 veckor. Hållbarheten för en fransböjning kan därför vara i allt från 6 upp till 12 veckor.

Färgen mattas vanligen efter 4-6 veckor.

OBS! – Fungerar endast på naturliga fransar. Om du är känslig eller tidigare haft en reaktion på hårfärg eller bryn & fransfärg vill jag att du kommer och gör ett allergitest (man får någon droppe av alla vätskor i armvecket) en vecka innan din behandling.

Browlift

Här använder jag Elleebanas ProFusion-vätskor, lite mildare och lämpliga för browlift då de inte irriterar huden på samma sätt som vanliga lash lift-vätskor. I behandlingen ingår brynformning, färg och keratinbehandling.

PRISER:

Lash lift, inklusive färg och keratin – 650 kr
Browlift, inklusive färg och keratin – 550 kr
Kombo, både lash och browlift –995 kr

Behandlingen utförs av Mia.